Conn-X TV

Πριν από λίγες μέρες, ο ΟΤΕ παρουσίασε την υπηρεσία conn-x TV, μια νέα υπηρεσία που σκοπό έχει να δώσει στους κατόχους της τη δυνατότητα παρακολούθησης ελληνικών και ξένων ταινιών και τηλεοπτικών καναλιών μέσα από τον internet, στον καναπέ του σπιτιού τους! Αν και είναι λίγος ο χρόνος κυκλοφορίας του, από πολλούς έχει χαρακτηριστεί ως το το καλύτερο πακέτο του είδους του!


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ
Οι χρήστες έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τηλεοπτικά κανάλια και ταινίες, με ψηφιακή εικόνα! Παρέχονται 2 υπηρεσίες, το FilmClub και το FilmExpress. Στο FilmClub οι κάτοχοι conn-x TV μπορούν να επιλέξουν τι θα παρακολουθήσουν, μέσα από μία μεγάλη ποικιλία τηλεοπτικών σειρών, ντοκιμαντέρ, ταινιών κ.ά., οποιαδήποτε στιγμή θέλουν, χωρίς να περιμένουν να "κατέβουν" και να "φορτώσουν" (π.χ. youtube) τα αρχεία και χωρίς ενοχλητικές διαφημίσεις!!!:-) Επίσης, περιλαμβάνει παιδικές σειρές, κινούμενα σχέδια, μουσική και μουσικά videos, κ.ά! Το FilmClub, παρέχεται 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες τη βδομάδα. Στο FilmExpress ο χρήστης της υπηρεσίας conn-x TV, μπορεί να νοικιάσει για ένα 24ωρο, οποιαδήποτε ταινία επιθυμεί (κλασσικές και νέες) και παρέχονται δυνατότητες play/pause, rewind, fast forword! Ακόμα το conn-x TV περιλαμβάνει και κάποια παιχνίδια για να περνάτε ευχάριστα την ώρα σας! Η σύνδεση που απαιτείται για να χαρεί :-) κάποιος την υπηρεσία, είναι conn-x στα 8 ή 24 Mbps και απαιτούμενος εξοπλισμός, παρέχεται δωρεάν σε χρήστες που επιλέγουν το πακέτο 12μηνης συνδρομής.


ΧΡΕΩΣΕΙΣ
Ο ΟΤΕ, προσφέρει μέχρι και τις 31/05/09 το πακέτο 12μηνης συνδρομής στην τιμή των 15€/μήνα (conn-x TV και FilmClub) και κάθε επιπλέον ταινία από το FilmExpress, χρεώνεται από 2 εως 4,5€.

Η υπηρεσία αυτή τη στιγμή προσφέρεται σε Αττική, Ηράκλειο Κρήτης, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Πάτρα, ενώ σύντομα θα προστεθούν και άλλες πόλεις, και από τα καταστήματα Γερμανός και OTESHOP.
Για περισσότερες πληρφορίες, επισκεφτείτε το site του conn-x TV.

2 σχόλια:

Eνδιαφέρον! Λες να συμφέρει κιόλας? Θα περιμένω να το δοκιμάσεις εσύ πρώτα (αποκλείεται) και μετά βλέπουμε! Χί, χί! A!Kai kαλή αρχή!!! ;)

8 Μαρτίου 2009 στις 6:47 μ.μ.  

Εγώ είμαι τυχερός γιατί από βδομάδα θα το έχει και ο διπλανός μου, οπότε θα το δοκιμάσω!!

8 Μαρτίου 2009 στις 6:49 μ.μ.  

Blogger Template by Blogcrowds