Είπα να καθίσω μετά από αρκετό καιρό να παρακολουθήσω κάποιο δελτίο ειδήσεων (φυσικά και όχι το Star ...), να δω ρε παιδιά τι παίζει στον κόσμο...! Εκεί λοιπόν που έβλεπα διάφορα, να σου και το θέμα με το ευρωψηφοδέλτιο της Ιταλίας! Ο κύριος Μπερλουσκόνι λοιπόν, στο ψηφοδέλτιο του κόμματός του έχει συμπεριλάβει πολλά νέα άτομα, όπως ηθοποιούς, μια παίκτρια ριάλιτι και μια υποψήφια καλλιστείων (η τελευταία, αν είναι αυτή που είδα, είναι όμορφη)... ναι καλά διαβάζετε, όλες γυναίκες, αρκετά όμορφες και γνώστες στο ιταλικό κοινό!
Βέβαια ακόμα δεν έχει αποφασιστεί ποια θα είναι τα ονόματα που θα μπουν στην τελική λίστα, αν σκεφτούμε, όμως, ότι ο Μπερλουσκόνι έχει μια αδυναμία στις όμορφες κοπέλες, αλλά και το ότι είναι ένας πρωτότυπος και αρκετά "πιασάρικος" τρόπος να βγάλεις βουλευτές από το κόμμα σου στις ευρωεκλογές, τότε μάλλον οι κυρίες αυτές θα είναι μέσα στο ψηφοδέλτιο!


Αυτό δείχνουν και τα λόγια του: «Θέλω φρέσκα πρόσωπα, νέα πρόσωπα για να δώσω στον Λαό της Ελευθερίας μια φρέσκια εικόνα στην Ευρώπη» (και στη προσωπική σας ζωή κύριε Μπερλουσκόνι, να προσθέσω εγώ).

Μάλιστα οι υποψήφιες παρακολούθησαν σεμινάρια και μαθήματα από πολιτικούς του κόμματος, που αφορούσαν την επικαιρότητα και άλλα ζητήματα της χώρας και της ΕΕ. Λογικό δεν είναι; Που να προλάβουν τα κορίτσια μας να μάθουν τι γίνεται στην πολιτική ζωή της χώρας, μέχρι να βάψεις το νύχι σου ρε αδερφέ αλλάζει η κυβέρνηση και δεν το παίρνεις χαμπάρι!

Και λέω εγώ τώρα:

  1. 1. Στη χώρα μας (που ξέρουμε πολύ καλά πως ότι δηλώσεις είσαι) κάθε μέρα έχουμε έναν νέο τραγουδιστή, έναν νέο ηθοποιό, γιατί να μην τα στείλουμε και αυτά τα παιδιά στις ευρωεκλογές; Κόμματα έχουμε πολλά, μπορούν να χωρέσουν όλοι. Κρίμα είναι να τα χαιρόμαστε μόνο εμείς, ας τραβήξουν και οι άλλοι ότι τραβάμε εμείς κάθε φορά που ανοίγουμε την ΤV.
  2. Νόμιζα ότι μόνο εδώ γελοιοποιούνται οι πολιτικοί, αλλά τελικά έκανα λάθος.
  3. Πάλι καλά που δεν έχουν πολλά δικαιώματα οι Ευρωβουλευτές, αλλιώς θα τρέχαμε και δεν θα φτάναμε…

Και μη χειρότερα…. Καλό σας βράδυ.

2 σχόλια:

Έχω να προτείνω κάτι καλύτερο. Γιατί δεν κατεβαίνουμε κι εμείς οι 2 στις ευρωεκλογές;!

25 Απριλίου 2009 στις 1:50 π.μ.  

Καλημέρα Δάκρυ :-) ...το ξέρω μεσημέριασε, αλλά πριν λίγο σηκώθηκα... Να σου πω, δεν θα ήταν άσχημη ιδέα, χωρίς να θέλω να προσβάλω κάποια από αυτές τις κοπέλες ή τα δικά μας να χαϊβάνια, νομίζω ότι έχουμε περισσότερα προσόντα.

25 Απριλίου 2009 στις 2:15 μ.μ.  

Blogger Template by Blogcrowds