Σήμερα στις 11 ξεκινάει στη Βουλή η μυστική ψηφοφορία για την πολυσυζητημένη υπόθεση Παυλίδη με τα πολιτικά κόμματα να είναι χωρισμένα σε 2 στρατόπεδα, αυτούς που είναι έτοιμοι να ψηφίσουν για την παραπομπή του κ. Παυλίδη και αυτούς (η πλειοψηφία της Ν.Δ.) που θα δώσουν λευκό για να αποφευχθούν οι πρόωρες εκλογές. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω, είναι γιατί πρέπει να γίνει ψηφοφορία για το να θα παραπεμφθεί ή όχι κάποιος που έχει διαπράξει ένα αδίκημα στην δικαιοσύνη, και ακόμα χειρότερα, γιατί αυτή η ψηφοφορία πρέπει να γίνει μόνο από τους βουλευτές! Ακόμα και έτσι όμως, είναι ανήθικο να επιβάλεις στους βουλευτές σου να μην ψηφίσουν την παραπομπή του κατηγορούμενου, επειδή φοβάσαι μην πας πάλι σε εκλογές. Ας έδειχναν οι κύριοι της Ν.Δ. ότι αξίζουν να κυβερνήσουν, και δεν θα φοβόντουσαν να πάνε σε εκλογές… Αν είχα κάνει κάτι εγώ, μέσα σε 2 μέρες θα ήμουν φυλακή, χωρίς συζητήσεις, χωρίς ερωτήσεις! Το χειρότερο απ' όλα όμως είναι αυτό το "όργιο" συζητήσεων που γίνεται στα ΜΜΕ. Υπάρχουν ένα σωρό σοβαρά θέματα που απασχολούν τον κόσμο γύρω μας και αυτοί ασχολούνται με την υπόθεση αλλά και το τι μπορεί να σημαίνει πιθανή παραπομπή του κ.Παυλίδη ή όχι στην δικαιοσύνη. Και από την άλλη έχουμε τα διάφορα γκάλοπ που δίνουν και παίρνουν, για το αν ο ελληνικός λαός πιστεύει πως πρέπει να παραπεμφθεί και να παραιτηθεί (έλεος, αν υπάρχει κάποιος που λέει το αντίθετο, θα πάω να κρεμαστώ), για το ποιος είναι ο καταλληλότερος πρωθυπουργός για να κυβερνήσει τη χώρα... ναι το δέσαμε, θα πάμε σε εκλογές (λες και θα έχει καμία διάφορα με αυτούς που έχουμε εκεί πάνω). Την παρέλαση πάλι των πολιτικών προσώπων στις τηλεοράσεις λέγοντας ο καθένας το κοντό και το μακρύ του και κατηγορώντας οι μεν τους δε (λες και μας νοιάζει το τι έκανε μια πολιτική παράταξη όταν κυβερνούσε και όχι η υπόθεση Παυλίδη) που την πάτε; Μέχρι και η εκπομπή του MEGA "Ανατροπή" που την είχα για σοβαρή, δίνει τόσο μεγάλο βάρος (οκ καλά κάνει) αλλά το να ξεκινάει πιο νωρίς από το κανονικό για αυτόν τον λόγο, ε πάει πολύ ρε παιδιά! Και σαν να μην έφτανε όλο αυτό το γελοίο σκηνικό, έχουμε και τον Ευάγγελο Αντώναρο να ανοίγει πόλεμο για μία ακόμα φορά με το ΠΑΣΟΚ, πιστεύοντας ότι θα κερδίσουν κάτι... Αυτά είναι τα χάλια μας, όταν κάποιος έχει τα λεφτά και τη θέση την οποία εμείς του δώσαμε με την ψήφο μας, κάνει μία παράβαση θα πρέπει να γίνουν συζητήσεις στις συζητήσεις και ψηφοφορίες για να αποφασιστεί αν θα πρέπει να βρεθεί ενώπιων της δικαιοσύνης και τα ΜΜΕ να προσπαθούν να ανεβάσουν την τηλεθέαση με γελοία ρεπορτάζ(θα μου πείτε αυτό δεν κάνουν πάντα;)... Που ζούμε;


Καλό βράδυ!

1 σχόλια:

Για την υπόθεση Παυλίδη δε θα σχολιάσω τίποτα, δεν ασχολούμαι, να πάνε να γαμηθούν. Όχι, δεν είναι αδιαφορία, είναι αγανάκτηση.
Θα πω μόνο ότι περίμενα πώς και πώς το επεισόδιο από τα Μαύρα Μεσάνυχτα τη Δευτέρα το βράδυ, που έδειχναν τρέιλερ όλη τη βδομάδα καθημερινά και αντ'αυτού έβαλαν την Ανατροπή νωρίτερα και όχι τα Μαύρα Μεσάνυχτα!! Και σιχαίνομαι τις παντός είδους εκπομπές και μάλιστα αυτές είναι οι χειρότερες γιατί νομίζεις ότι θα πουν κάτι ουσιαστικό και τελικά ή κάθονται και ξεκατινιάζονται μεταξύ τους ή μιλάνε με γρίφους και λόγια του αέρα. Αυτά!

7 Μαΐου 2009 στις 3:02 π.μ.  

Blogger Template by Blogcrowds