Αποδείξεις

Καλησπέρα! Δεν έχω σκοπό να κάνω τη δουλειά του Ευαγγελάτου, απλώς μου στείλανε να δω το βίντεο, από μία από τις εκπομπές του και θελω να το μοιραστώ μαζί σας. Το θέμα της συγεκριμένης εκπομπής, ήταν για το internet, την ασφάλεια στο internet κλπ. Έκατσα λοιπον να το δω και άκουσα τον κ.Ευαγγελάτο να λέει ότι τα torrents, είναι μια σειρά από προγράμματα με τα οποία μπορεί κάποιος να κατεβάσει ταινίες κλπ, παράνομα!!!! Παιδιά τα έπαιξα εκείνη την ώρα. Δεν θυμάμαι για πόσο γελούσα! Είμαστε καλά? Να πω ότι το είπε η γιαγια μου, οκ... αλλά να το πει κάποιος που υποτίθεται θέλει να κάνει σοβαρή εκπομπή; Δεν μπορούν να ενημερωθούν πριν παρουσιάσουν ένα θέμα; Ρωτάνε τον καμεραμαν (που είμαι σίγουρος ξέρει περισσότερα) και λέμε ότι μας πει; Και ο άλλος που πήγε να διορθώσει, το μόνο που ανέφερε είναι πως μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για νόμιμο download... έλεος.

Για όσους δεν ξέρουν, το torrent είναι ένα πρωτόκολλο ανταλλαγής αρχείων. Το καλό είναι πως το αρχείο δεν χρειάζεται να αποθηκευτεί σε κάποιον server, αλλά μένει στο pc κάθε χρήστη και ο διαμοιρασμός γίνεται από αυτούς. Διαβάστε περισσότερα στη wikipedia.

Παράκατω και το βίντεο... για να μην είμαι ο μόνος που τραβάω τα μαλλιά μου... Δείτε απο το 6:40 και μετά.

2 σχόλια:

μου αρέσει που ο άλλος συμφωνούσε και κουνούσε το κεφάλι του!!!χαχαχαχαχαχα... α ρε ευαγγελάτο, ρώτα τουλάχιστον την Τατιάνα, αυτή ίσως ξέρει!!!την καλησπέρα μας

15 Ιουνίου 2009 στις 6:05 μ.μ.  

H ημιμάθεια χειρότερη της αμαθείας!

Τι να πείς..

Καλό βράδυ

16 Ιουνίου 2009 στις 11:32 μ.μ.  

Blogger Template by Blogcrowds