Windows Live Today, Αφήστε το στο χθες!

Αν όχι όλοι, οι περισσότεροι έχετε κάποια από τις νέες εκδόσεις του Windows Live Messenger της Microsoft (v.2009, 14.0 & άνω). Θα έχετε παρατηρήσει πως κάθε φορά που τον ανοίγετε για να μιλήσετε με τις επαφές σας, μόλις συνδεθεί εμφανίζεται το παραθυράκι του Windows Live Today. Δεν λέω, καλό, περιέχει συνοπτικά όλες τις ειδήσεις του MSN άρα είναι χρήσιμο για κάποιον που τις διαβάζει από εκεί. Προσωπικά όμως, δεν μου χρησιμεύει σε τίποτα (πέρα από το να με αναγκάζει να βρίζω πρωί - πρωί γιατί κολλάει ο messenger μέχρι να φορτώσει) και όπως μου ανέφεραν φίλοι μου, ούτε σε αυτούς. Οι περισσότεροι όμως δεν γνωρίζουν ότι αυτό ειναι μια υπηρεσία του messenger της οποίας μπορούν να σταματήσουν την εμφάνιση. Παρακάτω λοιπόν σας δίνω οδηγίες για το πως θα το κάνετε και αν δεν μπορείτε να καταλάβετε κάτι, ρίξτε μια ματιά και στις εικόνες. Για όποια άλλη πληροφορία, εδώ είμαστε ;-) .


BHMA 1: Ανοίγετε κανονικά τον messenger. Βρίσκετε (α) το εικονίδιο που μας οδηγεί αμέσως στις ρυθμίσεις του messenger, ή (β) το εικονίδιο που μας ανοίγει το μενού. Αν επιλέξατε το (β) προχωρήστε στο ΒΗΜΑ 2, ενώ αν επιλέξατε το (α) διαβάστε κατευθείαν το ΒΗΜΑ 3.
ΒΗΜΑ 2: Από το μενού που εμφανίζεται, επιλέγετε το υπομενού εργαλεία (tools) & από εκεί το υπομενού επιλογές ή ρυθμίσεις (options).

BHMA 3: Από το νέο παράθυρο που εμφανίζεται. επιλέγετε την καρτέλα με τις ρυθμίσεις εισόδου (ειναι στα αριστερά σας).

ΒΗΜΑ 4: Από της ρυθμίσεις αυτής της καρτέλας, βρείτε αυτή που μας ρωτά αν θέλουμε να εμφανίζεται το WLT κατά την είσοδό μας στον messenger (Show Windows Live Today after I sign in to Messenger) και ξετσεκάρετε το κουτάκι που έχει στα αριστερά του. Έπειτα, πατήστε "ΟΚ" στο κάτω μέρος του παραθύρου ώστε να αποθηκευτούν οι ρυθμίσεις. Την επόμενη φορά που θα ανοίξετε το Windows Live Messenger δεν θα εμφανιστεί το παράθυρο του Windows Live Today.

Παρακάτω είναι οι οδηγίες σε photos:




*** Για να δείτε τις εικόνες, κάντε δεξί κλικ με το ποντίκι πάνω τους και επιλέξτε να τις δείτε ξεχωριστά, ή απλώς κλικάρετε :-).***

Εδώ είναι η ελληνική σελίδα του ΜSN.

2 σχόλια:

Thank you! Κι εμένα μου σπάει τα νεύρα αυτή η βλακεία! Ειδικά όταν ξεπετάγεται μαζί με καρτέλες επαφών που μου μίλησαν όσο ήμουν εκτός σύνδεσης..

7 Ιουνίου 2009 στις 3:00 μ.μ.  

Ι feel you (οπως λεει και ο Peter Heppner στο ομοτιτλο κομματι). Φαντασου να βιαζομαι να παω στη σχολη και θελω να ανοιξω msn για να μου στειλουν κατι και αυτο να κολλαει μαζι με το today και τα παραθυρα συνομιλιας που ανοιγουν.

7 Ιουνίου 2009 στις 4:36 μ.μ.  

Blogger Template by Blogcrowds