STOP SMOKING

Καλημέρα και καλό μήνα! 01/07/2009 σήμερα, και αρχίζουμε να ξεχνάμε το τσιγάρο (ή έτσι θέλω να πιστεύω). Δεν λέω τίποτα άλλο, κάντε μια βόλτα από την Angela, να σας τα πει εκείνη μέσα από τη σχετική ανάρτηση. Α! Μην πετύχω σχόλια του στυλ "Εγώ θα καπνίζω όσο θέλω", σας έφαγα! :-P Κάποιοι είναι φανατικοί καπνιστές, εγώ είμαι φανατικός αντικαπνιστής (σε σημείο που θα κρεμούσα καπνιστή στο Σύνταγμα για παραδειγματισμό... πλάκα κάνω), μέχρι και ο πατέρας μου στο μπαλκόνι βγαίνει για να καπνίσει, νόμος!

Κάτι άλλο, από σήμερα ισχύει επίσημα ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης, ο οποίος θα είναι must (θα φορεθεί δηλαδή σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες :-D ) από τον Οκτώβριο. Περισσότερες πληροφορίες στο σχετικό site του Υπουργείου Απασχόλησης & Κοινωνικής Προστασίας για τον ΑΜΚΑ.

Τα ξαναλέμε μόλις τελειώσω την εξεταστική, cya!

2 σχόλια:

έτσι μπράβο, άντε να προσαρμοζόμαστε σιγά σιγά όλοι στα νέα μέτρα!! αρκετό ντουμάνι φάγαμε μέχρι σήμερα!! Καλό διάβασμα αγορίνα :))

1 Ιουλίου 2009 στις 6:30 μ.μ.  

Καλησπερες Κουνελε! Αυριο δινω 8 το πρωι και φαντασου οτι τετοια ωρα συνηθως ολοι οσοι ειναι εξω απο την αιθουσα και περιμενουνε να μπουνε κρατανε καφε και τσιγαρο. Να δω τι θα κανουν αυριο λοιπον :-D

ΤΗΧ, αλλα 2 εμειναν και τελος για φετος!!

1 Ιουλίου 2009 στις 7:24 μ.μ.  

Blogger Template by Blogcrowds