Αποδείξεις

Καλησπέρα! Δεν έχω σκοπό να κάνω τη δουλειά του Ευαγγελάτου, απλώς μου στείλανε να δω το βίντεο, από μία από τις εκπομπές του και θελω να το μοιραστώ μαζί σας. Το θέμα της συγεκριμένης εκπομπής, ήταν για το internet, την ασφάλεια στο internet κλπ. Έκατσα λοιπον να το δω και άκουσα τον κ.Ευαγγελάτο να λέει ότι τα torrents, είναι μια σειρά από προγράμματα με τα οποία μπορεί κάποιος να κατεβάσει ταινίες κλπ, παράνομα!!!! Παιδιά τα έπαιξα εκείνη την ώρα. Δεν θυμάμαι για πόσο γελούσα! Είμαστε καλά? Να πω ότι το είπε η γιαγια μου, οκ... αλλά να το πει κάποιος που υποτίθεται θέλει να κάνει σοβαρή εκπομπή; Δεν μπορούν να ενημερωθούν πριν παρουσιάσουν ένα θέμα; Ρωτάνε τον καμεραμαν (που είμαι σίγουρος ξέρει περισσότερα) και λέμε ότι μας πει; Και ο άλλος που πήγε να διορθώσει, το μόνο που ανέφερε είναι πως μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για νόμιμο download... έλεος.

Για όσους δεν ξέρουν, το torrent είναι ένα πρωτόκολλο ανταλλαγής αρχείων. Το καλό είναι πως το αρχείο δεν χρειάζεται να αποθηκευτεί σε κάποιον server, αλλά μένει στο pc κάθε χρήστη και ο διαμοιρασμός γίνεται από αυτούς. Διαβάστε περισσότερα στη wikipedia.

Παράκατω και το βίντεο... για να μην είμαι ο μόνος που τραβάω τα μαλλιά μου... Δείτε απο το 6:40 και μετά.

Assassins Creed 2 - Official E3 Trailer

Το παρακάτω trailer, είναι από την συνέχεια ενός από τα καλύτερα παιχνίδια, που έχουν κυκλοφορήσει εως τώρα, του Assassin's Creed. Απλά τέλειο! H Ubisoft ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου του 2009. Εγώ με το πρώτο μέρος του παιχνιδιού "κάηκα"... με το δεύτερο εύχομαι να γίνω "στάχτη" ;-). Eσείς;


HOME

Αν και η παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος πέρασε, εμείς, από εδώ θα προβάλλουμε σήμερα το ΗΟΜΕ, γιατί όπως ανέφερε και η Αngela πρέπει να το σκεφτόμαστε 365 μέρες το χρόνο. Το ΗΟΜΕ, λοιπόν, είναι ένα ντοκιμαντερ για τον πλανήτη μας από τον Γάλλο φωτογράφο Υann Arthus-Bertrand. Προβλήθηκε στις 5/6/09 σε όλο τον κόσμο, τόσο στον κινηματογράφο, όσο και στην TV (στην χώρα μας η προβολή έγινε από το ΣΚΑΙ) αλλά και σε dvd. Επίσης μπορείτε να το παρακολουθήσετε και από το official site του, εδώ. Ένα πάρα πολυ καλό αφιέρωμα στο ντοκιμαντερ, μπορείτε να διαβάσετε στο ιστολόγιο του κινηματογράφου από τον "7ο", ενώ εδώ θα βρείτε πληροφορίες για τον ίδιο τον Υann Arthus-Bertrand.

Παρακολουθήστε το στο youtube.com.

Αν όχι όλοι, οι περισσότεροι έχετε κάποια από τις νέες εκδόσεις του Windows Live Messenger της Microsoft (v.2009, 14.0 & άνω). Θα έχετε παρατηρήσει πως κάθε φορά που τον ανοίγετε για να μιλήσετε με τις επαφές σας, μόλις συνδεθεί εμφανίζεται το παραθυράκι του Windows Live Today. Δεν λέω, καλό, περιέχει συνοπτικά όλες τις ειδήσεις του MSN άρα είναι χρήσιμο για κάποιον που τις διαβάζει από εκεί. Προσωπικά όμως, δεν μου χρησιμεύει σε τίποτα (πέρα από το να με αναγκάζει να βρίζω πρωί - πρωί γιατί κολλάει ο messenger μέχρι να φορτώσει) και όπως μου ανέφεραν φίλοι μου, ούτε σε αυτούς. Οι περισσότεροι όμως δεν γνωρίζουν ότι αυτό ειναι μια υπηρεσία του messenger της οποίας μπορούν να σταματήσουν την εμφάνιση. Παρακάτω λοιπόν σας δίνω οδηγίες για το πως θα το κάνετε και αν δεν μπορείτε να καταλάβετε κάτι, ρίξτε μια ματιά και στις εικόνες. Για όποια άλλη πληροφορία, εδώ είμαστε ;-) .


BHMA 1: Ανοίγετε κανονικά τον messenger. Βρίσκετε (α) το εικονίδιο που μας οδηγεί αμέσως στις ρυθμίσεις του messenger, ή (β) το εικονίδιο που μας ανοίγει το μενού. Αν επιλέξατε το (β) προχωρήστε στο ΒΗΜΑ 2, ενώ αν επιλέξατε το (α) διαβάστε κατευθείαν το ΒΗΜΑ 3.
ΒΗΜΑ 2: Από το μενού που εμφανίζεται, επιλέγετε το υπομενού εργαλεία (tools) & από εκεί το υπομενού επιλογές ή ρυθμίσεις (options).

BHMA 3: Από το νέο παράθυρο που εμφανίζεται. επιλέγετε την καρτέλα με τις ρυθμίσεις εισόδου (ειναι στα αριστερά σας).

ΒΗΜΑ 4: Από της ρυθμίσεις αυτής της καρτέλας, βρείτε αυτή που μας ρωτά αν θέλουμε να εμφανίζεται το WLT κατά την είσοδό μας στον messenger (Show Windows Live Today after I sign in to Messenger) και ξετσεκάρετε το κουτάκι που έχει στα αριστερά του. Έπειτα, πατήστε "ΟΚ" στο κάτω μέρος του παραθύρου ώστε να αποθηκευτούν οι ρυθμίσεις. Την επόμενη φορά που θα ανοίξετε το Windows Live Messenger δεν θα εμφανιστεί το παράθυρο του Windows Live Today.

Παρακάτω είναι οι οδηγίες σε photos:




*** Για να δείτε τις εικόνες, κάντε δεξί κλικ με το ποντίκι πάνω τους και επιλέξτε να τις δείτε ξεχωριστά, ή απλώς κλικάρετε :-).***

Εδώ είναι η ελληνική σελίδα του ΜSN.

Blogger Template by Blogcrowds