Είπα να καθίσω μετά από αρκετό καιρό να παρακολουθήσω κάποιο δελτίο ειδήσεων (φυσικά και όχι το Star ...), να δω ρε παιδιά τι παίζει στον κόσμο...! Εκεί λοιπόν που έβλεπα διάφορα, να σου και το θέμα με το ευρωψηφοδέλτιο της Ιταλίας! Ο κύριος Μπερλουσκόνι λοιπόν, στο ψηφοδέλτιο του κόμματός του έχει συμπεριλάβει πολλά νέα άτομα, όπως ηθοποιούς, μια παίκτρια ριάλιτι και μια υποψήφια καλλιστείων (η τελευταία, αν είναι αυτή που είδα, είναι όμορφη)... ναι καλά διαβάζετε, όλες γυναίκες, αρκετά όμορφες και γνώστες στο ιταλικό κοινό!
Βέβαια ακόμα δεν έχει αποφασιστεί ποια θα είναι τα ονόματα που θα μπουν στην τελική λίστα, αν σκεφτούμε, όμως, ότι ο Μπερλουσκόνι έχει μια αδυναμία στις όμορφες κοπέλες, αλλά και το ότι είναι ένας πρωτότυπος και αρκετά "πιασάρικος" τρόπος να βγάλεις βουλευτές από το κόμμα σου στις ευρωεκλογές, τότε μάλλον οι κυρίες αυτές θα είναι μέσα στο ψηφοδέλτιο!


Αυτό δείχνουν και τα λόγια του: «Θέλω φρέσκα πρόσωπα, νέα πρόσωπα για να δώσω στον Λαό της Ελευθερίας μια φρέσκια εικόνα στην Ευρώπη» (και στη προσωπική σας ζωή κύριε Μπερλουσκόνι, να προσθέσω εγώ).

Μάλιστα οι υποψήφιες παρακολούθησαν σεμινάρια και μαθήματα από πολιτικούς του κόμματος, που αφορούσαν την επικαιρότητα και άλλα ζητήματα της χώρας και της ΕΕ. Λογικό δεν είναι; Που να προλάβουν τα κορίτσια μας να μάθουν τι γίνεται στην πολιτική ζωή της χώρας, μέχρι να βάψεις το νύχι σου ρε αδερφέ αλλάζει η κυβέρνηση και δεν το παίρνεις χαμπάρι!

Και λέω εγώ τώρα:

  1. 1. Στη χώρα μας (που ξέρουμε πολύ καλά πως ότι δηλώσεις είσαι) κάθε μέρα έχουμε έναν νέο τραγουδιστή, έναν νέο ηθοποιό, γιατί να μην τα στείλουμε και αυτά τα παιδιά στις ευρωεκλογές; Κόμματα έχουμε πολλά, μπορούν να χωρέσουν όλοι. Κρίμα είναι να τα χαιρόμαστε μόνο εμείς, ας τραβήξουν και οι άλλοι ότι τραβάμε εμείς κάθε φορά που ανοίγουμε την ΤV.
  2. Νόμιζα ότι μόνο εδώ γελοιοποιούνται οι πολιτικοί, αλλά τελικά έκανα λάθος.
  3. Πάλι καλά που δεν έχουν πολλά δικαιώματα οι Ευρωβουλευτές, αλλιώς θα τρέχαμε και δεν θα φτάναμε…

Και μη χειρότερα…. Καλό σας βράδυ.

Καλησπέρα, Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους σας!
Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα μας... για όσους δεν γνωρίζουν, ο Conficker, είναι ένα worm, το οποίο εντοπίστηκε για πρώτη φορά τον Οκτώβριο που μας πέρασε. Στόχος του; Τι άλλο, τα Microsoft Windows (εκδόσεις 2000, XP, Vista, server 2003 καθώς και οι beta εκδόσεις των windows7 & server 2008 R2). Το συγκεκριμένο worm εκμεταλεύεται ένα κενό ασφαλείας που υπάρχει σε αυτές τις εκδόσεις των windows και παρόλο που η ίδια η Μicrosoft είχε εκδώσει ένα update για να το αντιμετωπίσει, απ' ότι φαίνεται συνεχίζει να κάνει καλά τη δουλειά του, καθώς μέχρι και τον Ιανουάριο του 2009 πολλοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές δεν είχαν εγκαταστήσει το συγκεκριμένο update με αποτέλεσμα να του αφήσουν ανοιχτό το δρόμο. Ένα άλλο στοιχείο που τον κάνει έναν από τους πλεον επικίνδυνους ιούς, είναι ότι προκειμένου να προστατέψει τον εαυτό του και να μπορεί να ενεργοποιείται και να αντιγράφεται αθόρυβα, επιτίθεται πρώτα στα αντιιικά προγράμματα και τα απενεργοποιεί! Και μην πέσετε στην παγίδα "το δικό μου antivirus είναι το καλύτερο, μου το έβαλε ο τεχνικός" (ναι μου το είπανε και αυτό) γιατί κανένα μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να τον εντοπίσει και να τον αντιμετωπίσει πριν να είναι πολύ αργά. Ο λόγος λοιπόν που κάνω αυτή την ανάρτηση, δεν είναι για να γίνω άλλος ένας από τους πολλούς που δημιούργησαν ένα κλίμα τρομοκρατίας την 1/4/09 αλλά για να βοηθήσω όσο μπορώ και για να σας κάνω να είστε πιο προσεκτικοί.
Ενώ λοιπόν είχαν κυκλοφορήσει αρκετές φήμες ότι την 1/4 θα ξεκινήσει επίθεση του αναβαθμισμένου Conficker δεν έγινε τίποτα (ή έτσι νομίζαμε) και πολλοί το ξέχασαν. Τρεις μέρες μετά η εταιρεία Τrend Micro (γνωστή στον χώρο της ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων) ανακοίνωσε πως το εν λόγω worm επιχειρεί να αναβαθμίσει τη δομή του συνδεόμενο μέσω p2p με ήδη μολυσμένους υπολογιστές και μάλιστα σταδιακά και με την βοήθεια ενός rootkit πράγμα το οποίο κάνει ιδιαίτερα δύσκολο τον εντοπισμό της όλης διαδικασίας. Φαίνεται πως ως τώρα ο Conficker έχει μολύνει περίπου 12 εκατομμύρια υπολογιστές παγκοσμίως και συνεχίζει.
Παρακάτω σας δίνω 2 λινκς, με τα οποία μπορείτε να δείτε εαν έχετε μολυνθεί η όχι. Η λειτουργία τους βασίζεται στο ότι το συγκεκριμένο worm μόλις μολύνει έναν υπολογιστή
μπλοκάρει τις εικόνες από sites γνωστών εταιριών προστασίας υπολογιστών, έτσι σε αυτά τα 2 λινκς υπάρχουν πίνακες με εικόνες από τις ιστοσελίδες των εταιρειών αυτών και ανάλογα με το τι βλέπετε, σας ενημερώνει αν έχετε μολυνθεί ή όχι. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα.

Τest1
Test από το πανεπιστήμιο της Βόννης.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ και οδηγίες για να προστατευτείτε εδώ.
Για όποιες άλλες απορίες μπορείτε να γράψετε το σχόλιό σας και όσο μπορώ θα βοηθήσω.

Blogger Template by Blogcrowds