Ευρωεκλογές 2009 Μέρος 3ο

Καλησπέρα για μία ακόμα φορά! Νομίζω ότι σας έχω σπάσει τα νεύρα με τα parts του παρόντος θέματος, αλλά πόσο θα κρατήσει ακόμα; Άυριο τελειώνει....


Θυμάστε, πιστεύω, τι έγραψα στην προηγούμενη ανάρτηση (αν δεν θυμάστε, διαβάστε, δεν θα πάρει πολύ). Συνεχίζω να υποστηρίζω όσα έγραψα, ξεχάστε μόνο το κομμάτι που λέω πως δεν θα πάω να ψηφίσω. Ναι, καλά διαβάζετε. Άλλαξα γνώμη και αφορμή γι' αυτό, η ανάρτηση της tsaousas πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο, μόνο ότι συμφωνώ με όσα λέει.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε την ανάρτηση και νομίζω όσοι είχατε την ίδια γνώμη με μένα και δεν βαριέστε, θα πάτε να ψηφίσετε.

Ευρωεκλογές 2009 Μέρος 2ο

Εδώ είμαστε και πάλι, μετά από μεγάλη απουσία. Σκεφτόμουν τι να γράψω, τι να γράψω... και κατέληξα σε... τι άλλο; Στις ευρωεκλογές φυσικά :-P ... ναι το πιο αγαπημένο θέμα της εβδομάδας.

So, σε όλα τα ΜΜΕ έχουμε συζητήσεις, γκάλοπ, διαφημίσεις των κομμάτων, είχαμε το debate, τι άλλο θέλετε για να αποφασίσετε να ψηφίσετε; Γιατί αυτό είναι που απασχολεί πολλούς σε αυτές τις εκλογές. Εγώ λοιπόν δεν θα πάω να ψηφίσω (όπως και οι περισσότεροι άλλωστε). Και να σας πω το γιατί!

Από τη μία έχουμε τα 2 μεγάλα κόμματα, ΠΑΣΟΚ & ΝΔ να αλληλοκατηγορούνται για την κατάσταση στην Ελλάδα και να μας καλούν να ψηφίσουμε για να αλλάξει κάτι χωρίς να βλέπουν το μπάχαλο που έχει γίνει με τα σκάνδαλα που ξεσκεπάζονται το ένα μετά το άλλο και αφορούν και τους δύο! Ας είναι καλά οι Γερμανοί που έβαλαν τα γυαλιά στην Ελλήνικη Δικαιοσύνη και πήρε μπροστά και αυτή...

Από την άλλη έχουμε τα κόμματα που νομίζουν ότι οι ευρωεκλογές είναι οι βουλευτικές μας εκλογές.
Πρώτα το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ που μας λένε να τιμωρήσουμε τους 2 παραπάνω, βασιζόμενοι στα σκάνδαλα (νομίζω τελευταία και το ΚΚΕ ακούστηκε πως έχει εμπλακεί κάπου, αλλά δεν ξερω τι έγινε, ας με διαφωτίσει κάποιος) ...αν βγουν, θα καταφέρουν να αλλάξουν τίποτα;... και να μιλούν για τους μετανάστες λες και είναι το σημαντικότερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη που η ανεργία έφτασε το 9% και θα ανέβει κι άλλο, όχι επειδή έχουμε πολλούς μετανάστες, αλλά επειδή δεν θέλουν οι εταιρίες να χάσουν άλλα λεφτά.

Και φτάνουμε και στο καλύτερο... το οποίο με εξόργισε αφάναστα και είναι και ο βασικός λόγος που γράφω.
Θα μιλήσουμε για το ΛΑ.Ο.Σ. και τη Χρυσή Αυγή (πέτυχα σήμερα το απόγεμα σε κάποιο κανάλι της TV μια από τις πιο γελοίες πολιτικές διαφημίσεις). Επίσης, να τονίσω πως με τους οπαδούς των συγκεκριμένων κομμάτων δεν έχω πρόβλημα, αλλά ρε παιδιά... είναι γελοίο να μιλάμε για αυτά που παρουσιάζουν ως προβλήματα. Δεν με ενδιαφέρει αν ο γείτονας μου είναι Έλληνας, Αλβανός ή Πακιστανός! Δεν με πειράζουν δεν τους πειράζω. Με νοιάζει να μπορώ άυριο να ζω εμένα και την οικογένειά μου! Ας αφήσουμε τις ευρωεκλογές στην άκρη για λίγο. Πείτε ότι τους δίναμε την εξουσία της χώρας, πως θα λύνανε όλα τα προβλήματα; Διώχνοντας τους αλλοδαπούς; Και; Θα είχαμε περισσότερα λεφτά; Από πού; Θα είχαμε περισσότερες θέσεις εργασίας; Υπάρχουν! Αλλά εμείς θεωρούμε κατώτερους τους χτίστες, τους οδοκαθαριστές, τους γεωργούς που ζητάνε ανθρώπους (εμείς μόνο διευθηντές!) Δεν λέω πώς έχουν καλούς μισθούς, αλλά αν θες δουλειά πας. Αυτές τις θέσεις καλύπτουν οι περισσότεροι από τους αλλοδαπούς που τόσο φοβούνται ότι τους τρώνε τις δουλειές και οι υπόλοιποι, γυρνάνε από περιοχή σε περιοχή ή στέκονται ώρες σε κάποιο φανάρι μπας και βγάλουν τίποτα να φάνε λίγο ψωμί. Από την άλλη προσπαθούν να μας παρουσιάσουν όλους τους ξένους σαν "κακούς", εχοντας τη μία βάση στο όνομα των Σκοπίων (ναι συμφωνώ, αλλά είπαμε, αυτή τη στιγμή με καίει να έχω δουλειά αργότερα) και στην άλλη τους αλλοδαπούς κατοίκους που κάνουν καταστροφές και κυνηγάνε εμάς τους καλούς Έλληνες... Έλληνας μπήκε στο σπίτι του συμφοιτητή μου όμως και το άδειασε, Έλληνας πήγε να ληστέψει μια φίλη μου, αλλά αυτοί είναι δικοί μας, δεν μας νοιάζει. Ξυπνήστε, έχουμε πιο σοβαρά ζητήματα για να ασχολούμαστε με αυτά... Μπορεί κάποιοι να με πουν ανθέλληνα για όσα έγραψα στο τέλος, αλλά θέλω να πιστεύω πως αυτοί θα είναι μερικοί φανατισμένοι χωρίς δυνατότητα να βάλουν το μυαλουδάκι τους να σκεφτεί τι παίζει γύρω τους.

Τώρα με τα άλλα κόμματα που μένουν, δεν έχω ασχοληθεί αλλά και δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα να ασχοληθώ. Θα κάτσω λοιπόν ήσυχα σπίτι μου, θα κάνω καμιά βόλτα και θα περάσει και εκείνη η μέρα, όπως και οι άλλες. Εσείς τι θα κάνετε;

Καλό βράδυ!

Blogger Template by Blogcrowds